Installatie-garantie
Esdsoftware.nl is pas tevreden als jij 100% tevreden bent. Wij beloven daarom werkende software en geven installatie-garantie. Met onze installatie-garantie weet je zeker dat het pakket werkend op jouw apparaat komt te staan. Is er toch een technisch probleem? Dan adviseren wij hoe het probleem op te lossen. Dat is pas zekerheid! Daarom koopt je bij Esdsoftware.nl.

 

100% klanttevredenheid
Tevreden klanten is ons einddoel. We zullen er alles aan doen om een scores van 100% klanttevredenheid te behalen. Leest u gerust onze beoordelingen op de onafhankelijke websites, dat zegt genoeg. Onze gemiddelde beoordeling is het rapportcijfer 9 of 5 van de 5 sterren.

We zijn trots lid van de Stichting webshop Keurmerk waarmee u zeker bent van een veilige aankoop.

 

Esdsoftware.nl wil het maximale uit de producten te halen.
Hierom hebben wij het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk gemaakt,  zo kun je bij ons gemakkelijk en snel de gewenste producten bestellen. Onze specialisten houden al onze handleiding up-to-date en werken deze dagelijks bij met tips om het installeren voor u nog eenvoudiger te maken zodat klanten snel aan de slag te kunnen gaan met hun werk.

 

Het systeem van ESD is snel en eenvoudig. Het downloaden is binnen een paar stappen gebeurd en je kunt meteen gebruik maken van jouw aankoop. Je kunt wanneer je dan ook behoefte heeft aan nieuwe software deze downloaden in onze webshop. ESD is erg handig wanneer je werkt op mobiele apparaten zonder optische drive. Daarnaast bent niet meer afhankelijk van kantoortijden voor bezorging van jouw product. Bovendien is het downloaden van software met ESD een stuk goedkoper, omdat je geen verzendkosten betaalt.

 

 

Hoofd Menu